קבב חצילים ברוטב סלסה עגבניות ובשר חצילים של שאול בן אדרת
קבב חצילים ברוטב סלסה עגבניות ובשר חצילים של שאול בן אדרת
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
חבילת קבב מוכן
2 חצילים שרופים על האש וקלופים
2 כפות שמן זית
3 עגבניות בשלות מגורדות בפומפיה
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף פפריקה חריפה
2 כפות שום פרוס
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל
1 כף סוכר
1 כף זחוק תמני מקורי אדום
לקישוט: 3 כפות טחינה גולמית + מיקס עלים של נענע,כוסבא,פטרוזיליה.
אופן הכנה
1 לטגן עם שמן פאם קבבים מוכנים שלוש דק מכל צד.
2 להוסיף פפריקות סוכר שאטה שום מלח פלפל לבשל כדקה.
3 להוסיף עגבניות מגורדות לבשל כ – 3 דקות נוספות.
4 להוסיף קבבים ובשר חציל לבשל כ – 5 דקות ולהגיש.
5 להוסיף זחוק תימני מקורי אדום. אני רוצה להוסיף למתכון עוד טאצ’ אחרון שהוא גם טעים וגם בריא וזה הזחוק. הוא מאזן את המנה , מקפיץ את הטעמים שיש בה ולנו בגוף זה מעורר חילוף חומרים.
6 לקשט עם מיקס עלים וטחינה גולמית מעל.
