הכי ישראלי: מתכון לכבד קצוץ כמו של סבתא

לא חייבים לחכות לראש השנה בשביל לאכול את הכבד הקצוץ המושלם של סבתא, אפשר להכין אותו בכל יום בשנה כשיש חשק עז

מערכת
09.12.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/2 קילו כבד עוף
3 בצלים קצוצים דק
5 כפות שמן קנולה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 גזר מבושל
2 ביצים קשות
להגשה: חלה או צנימים
אופן הכנה
1 צולים את הכבדים משני הצדדים על פלאנצ'ה
2 במחבת מטגנים בשמן את הבצלים עד השחמה ומוסיפים את הכבדים, מטגנים עוד 3 דקות וטוחנים במעבד מזון עם גזר המלח והפלפל
3 מעבירים לקערה ומערבבים עם 2 ביצים מגוררות דק בפומפיה
4 מערבבים היטב עד שמגיעים למרקם הרצוי
5 מגישים עם חלה או צנימים ומומלץ גם ריבת בצל

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות