חריימה קרפיון קל להכנה

מתכון לחריימה קל להכנה מדג קרפיון, מתכון קלאסי למנה קלאסית לחגים, לסופ"ש ולארוחות חגיגיות משפחתיות

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
20 דקות
כשרות
פרווה

בשיתוף עם דגת הארץ

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 דג קרפיון פרוס לרוחב
1/3 כוס שמן זית
100 גרם רסק עגבניות
10 שיני שום כתושות
2 כפות פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה לפי הטעם
1 כפית כמון
1 כפית קימל טחון
מלח, פלפל שחור גרוס
מיץ מלימון בינוני
2 כוסות מים
1 כוס פטרוזיליה או כוסברה קצוצה
אופן הכנה
1 מחממים שמן בסיר רחב ושטוח, מוסיפים רסק עגבניות שום ואת כל התבלינים ומטגנים דקה. מוסיפים מיץ לימון ומים ומביאים לרתיחה.
2 מסדרים בסיר את פרוסות הדג כך שיכסו ברוטב ומבשלים מכוסה על אש נמוכה 15 – 20 דקות.זורים מעל פטרוזיליה או כסברה ומגישים עם חלה טרייה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      אתם עושים אבל לעדה שלנו זה אפילו לא דומה

       

       
      דג בים says: