טארט קפרזה מבצק עלים עם מוצרלה ופסטו של קרן אגם

מתכון פשוט ומהיר של קרן אגם לטארט קפרזה מבצע עלים עם עגבניות, מוצרלה ופסטו. מאפה מושלם לכל המשפחה.

צילום: יוגב מאיר
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לטארט:
1 חבילת בצק עלים מצונן
4-5 עגבניות בינוניות פרוסות לפרוסות דקות
2-3 כדורי מוצרלה פרסקה פרוסים דק
7-8 עלי בזיליקום טריים
מלח גס
שמן זית לצ'ינו
רוטב עגבניות לפסטה מסוג פיצוטלו של mutti
לפסטו:
4 זרים של בזיליקום טרי (אלו שמוכרים בשווקים) או 6 אריזות של בזיליקום מהסופר
חופן צנוברים לא קלויים
חופן פיסטוקים (קלופים לא קלויים)
4-5 שיני שום
100 גר' גבינת פרמז'ן או גרנה פדנו חתוכה לקוביות או מגורדת
1/2 כוס שמן זית לצ'ינו
1 כפית שטוחה מלח דק
לציפוי ועיטור:
ביצה טרופה
2\1 כוס שומשום
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-200 מעלות
2 פורסים על תבנית התנור נייר אפייה. מניחים בצק עלים, בעזרת סכין מסמנים לבצק שוליים בעזרת חתך לא עד הסוף.
3 לפסטו: שמים את כל המרכיבים בבלנדר וטוחנים
4 מורחים על כל הבצק רוטב עגבניות לפסטה וזורקים כמה נק' של פסטו.
5 משאירים שוליים נקיים. מסדרים על פני הבצק שורות של עגבניות, בזיליקום ומוצרלה באופן חופף.
6 מפזרים מלח גס ומקשטים בעלי בזיליקום.
7 מברישים את השוליים בביצה טרופה, ומפזרים שומשום.
8 אופים 25-30 דק' עד שהבצק שחום למראה והטארט מבעבע.
9 מגישים חם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם