דגיגי ג'לי שמנת בטעם דבש על מצע רימונים

מתכון נפלא לדגיגי ג'לי שמנת שנראה כמו יצירת אומנות

מערכת
02.06.2021

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 כפות ג’לטין מקצועי של מלכת הג’לי
500 מיליליטר מים
3/4 כוס סוכר
תמצית דבש מלכת הג’לי
שמנת צמחית
אבקת צבע מאכל כתום מלכת הג’לי
טוש אכיל שחור
אופן הכנה
1 במים הקרים ממיסים את הג’לטין ומניחים בצד 10 דקות עד שהנוזלים נספגים.
2 במים הרותחים נמיס את הסוכר,ותמצית טעם תוך כדי ערבוב
3 נאחד את 2 המסות.
4 נוסיף שמנת צמחית
5 נמזוג מהמסה לכוס ונוסיף לה קורט אבקת צבע מאכל כתום
6 נמזוג לתבנית דג מעט מהכתום נקפיא כ20 דקות
7 נמזוג עד סוף תבנית השקעים את הג’ל שמנת הלבן
8 נקפיא לחצי שעה
9 נוציא מהתבנית, נצייר עיניים עם טוש אכיל
10 ונסדר על מצע רימונים

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: