סופריטו עוף ותפוחי אדמה של ג'קי אזולאי

מתכון של ג’קי אזולאי למנה מנחמת של עוף ותפוחי אדמה בסיר אחד. 

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

8 יחידות כרעי עוף
10 שיני שום קלופות
6-8 תפוחי אדמה קטנים
2 כפיות כורכום
שמן
מלח לפי הטעם
2 בצלים גדולים
אופן הכנה
1 בסיר שטוח וגדול (סוטאז’), צורבים את הבצל עם בשמן ועם כרעי העוף עד להשחמה מכל צדדיו ומוציאים לצלחת.
2 פורסים את תפוחי האדמה ומכניסים אותם לסוטאז’, מוסיפים מעט זמן ומטגנים מספר דקות.
3 מחזירים את כרעי העוף לסיר עם תפוחי האדמה.
4 מוסיפים מלח, פלפל שחור וכורכום, אפשר גם מעט כמון.
5 מוסיפים מים עד לכיסוי חצי מגובה העוף והירקות הוסיפו התבלינים.
6 מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לאש קטנה.
7 מבשלים כשעתיים.
סופריטו ירושלמי של ג'קי אזולאי
סופריטו ירושלמי צלם:עידן הרשקו סטיילינג וארט: קרן ברק

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      את כותבת צורבים את הבצל. אין בצל ברכיבים?

      איפה הבצל ברכיבים?

      איפה הבצל ברכיבים?
      nurit says:
      • המתכון תוקן. תודה

        המתכון תוקן. תודה
        rotem says: