אטריות אודון וטוביקו של לאון אלקלעי

כשהמטבח היפני והמטבח האיטלקי נפגשים בידיים של לאון אלקלעי – מובטחת מנה טעימה מאד על הצלחת

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

שמן צ‘ילי לפי הטעם
1 חבילת אטריות אודון
1 כוס ציר עוף
מלח
1 חופן כוסברה קצוצה
1 כפית גדושה טוביקו ירוק או אדום

אופן הכנה
1 שמים במחבת שמן צ‘ילי ומעט ציר ומבשלים עד לרתיחה.
2 מוסיפים את האטריות.
3 מוסיפים מעט ציר עוף ומצמצמים.
4 מוסיפים חופן כוסברה.
5 טועמים ומתקנים עם מלח לפי הטעם.
6 מעבירים לצלחת הגשה, בוזקים כוסברה ומעטרים בטוביקו.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות