פולנטה מהירה עם אספרגוס ופטריות של ג'קי אזולאי

מנה ראשונה צמחונית, טעימה, וקלה להכנה- מתוך התוכנית "פשוט ג'קי" פרק 4

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

שקית תירס קפוא
400 מ״ל חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
50 גרם חמאה
¾ כוס גבינת פרמזן מגוררת
מלח
פלפל שחור טחון
אגוז מוסקט
גוש פרמזן
אספרגוס טרי
פטריות משני סוגים
פולנטה מהירה עם אספרגוס ופטריות של ג'קי אזולאי
פולנטה מהירה עם אספרגוס ופטריות של ג'קי אזולאי
אופן הכנה
1 מרתיחים בסיר את החמאה החלב והשמנת.
2 אחרי הרתיחה מוסיפים את שקית גרגרי התירס ומבשלים כ- 20 דקות. מתבלים במלח פלפל ומוסקט.
3 חולטים את האספרגוס חליטה קצרה במים וחותכים לרצועות קצרות.
4 קוצצים את הפטריות ומטגנים הכל במחבת עם מעט שמן זית, מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
5 כשהתירס מתרכך טוחנים עם בלנדר מוט למרקם שרוצים- חלק לגמרי או עם גרגרים, ואפשר להוסיף פרמז׳ן לתערובת.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות