רולדת מנגו פרווה של ג'קי אזולאי

קינוח חגיגי פרווה שהאורחים לא יפסיקו לדבר עליו – מתוך התוכנית "פשוט ג'קי" פרק 6

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מצרכים לרולדה:
4 ביצים מופרדות
¾ כוס סוכר
קורט מלח
½ כוס קמח
2 כפות קורנפלור
1 כפית תמצית וניל
קוביות מנגו להגשה
מצרכים לקצפת מנגו:
500 מ״ל שמנת צמחית
1 אינסטנט פודינג וניל
1-2 מנגו מקולף חתוך לקוביות
רולדת מנגו פרווה של ג'קי אזולאי.
רולדת מנגו פרווה של ג'קי אזולאי.
אופן הכנה
הכנה הרולדה:
1 מקציפים במיקסר חלבונים במשך דקה, מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקצף יציב. מנמיכים מהירות ומוסיפים חלמונים ותמצית וניל ומקציפים עד לאיחוד. מוסיפים קורט מלח, קמח וקורנפלור.
2 שוטחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים 10-15 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
הכנת הקצפת:
1 מקציפים במיקסר שמנת צמחית ואינסטנט פודינג וניל. במקביל טוחנים בבלנדר מוט קוביות מנגו למחית חלקה. מאחדים בין שתי התערובות.
הרכבת הרולדה:
1 אחרי שהרולדה הצטננה מורחים עליה את קצפת המנגו, מפזרים קוביות מנגו ומגלגלים. אפשר למרוח עוד קצפת מעל ולצפות בגילופי מנגו.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות