רולדת מנגו פרווה של ג'קי אזולאי
קינוח חגיגי פרווה שהאורחים לא יפסיקו לדבר עליו – מתוך התוכנית "פשוט ג'קי" פרק 6
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
מצרכים לרולדה:
4 ביצים מופרדות
¾ כוס סוכר
קורט מלח
½ כוס קמח
2 כפות קורנפלור
1 כפית תמצית וניל
קוביות מנגו להגשה
מצרכים לקצפת מנגו:
500 מ״ל שמנת צמחית
1 אינסטנט פודינג וניל
1-2 מנגו מקולף חתוך לקוביות
אופן הכנה
הכנה הרולדה:
1 מקציפים במיקסר חלבונים במשך דקה, מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקצף יציב. מנמיכים מהירות ומוסיפים חלמונים ותמצית וניל ומקציפים עד לאיחוד. מוסיפים קורט מלח, קמח וקורנפלור.
2 שוטחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים 10-15 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
הכנת הקצפת:
1 מקציפים במיקסר שמנת צמחית ואינסטנט פודינג וניל. במקביל טוחנים בבלנדר מוט קוביות מנגו למחית חלקה. מאחדים בין שתי התערובות.
הרכבת הרולדה:
1 אחרי שהרולדה הצטננה מורחים עליה את קצפת המנגו, מפזרים קוביות מנגו ומגלגלים. אפשר למרוח עוד קצפת מעל ולצפות בגילופי מנגו.
קמח רגיל או תופח?
קמח רגיל או תופח?
קמח רגיל או תופח?
רונה says:
קמח רגיל
קמח רגיל
רועי says:
היי ביצים צריכים להיות בטמפרטורה חדר או אפשר ישר מהקרר?
היי ביצים צריכים להיות בטמפרטורה חדר או אפשר ישר מהקרר?
מרינה says:
עדיף טמפ' חדר אבל גם אפשרי ישר מהמקרר
עדיף טמפ' חדר אבל גם אפשרי ישר מהמקרר
ahiad says: