פיש אנד צ׳יפס של ג'קי אזולאי

פיש אנד צ'יפס – מנה קלאסית וטעימה שאין חובב דגים שלא אוהב אותה. אבל כזה פיש אנד צ'יפס? מבטיחים שעדיין לא טעמתם. ג'קי אזולאי מביאה לנו מתכון לפיש אנד צ'יפס הביתי המושלם. מוכן בדקות וטעים ברמות מתוך "פשוט ג'קי" פרק 2

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 פילה דג ברמונדי
1 תפוחי אדמה
1 בטטות
1 זוקיני
2 כוס בירה
0.25 כוס קמח לבן
0.75 כוס קמח טמפורה
קורט מלח
מעט שמן זית
1 כף אריסה
0.5 כף לימון כבוש
1 חופן פטרוזיליה או כוסברה קצוצים
אופן הכנה
הכנת הצי'פס והירקות:
1 מערבבים בשקית זיפר את הקמח הרגיל וקמח הטמפורה, מלח ובירה.
2 פורסים את הירקות – תפו"א, בטטות, זוקיני, למקלות עבים יחסית, ומתבלים במלח ופלפל.
3 מכניסים לשקית זיפר, מערבבים היטב ומטגנים בשמן עמוק.
הכנת הדג:
1 חותכים את פילה הדג לפרוסות ומתבלים במלח.
2 מוסיפים לבלילת הטמפורה בשקית לימון כבוש ואריסה ומערבבים היטב.
3 מכניסים את הברמונדי לבלילה שתספוג טעמים ומוסיפים מעט פטרוזיליה או כוסברה קצוצים.
4 מטגנים בשמן חם כ- 4 דקות מכל צד
5 מניחים על נייר סופג את הדגים שיצאו מטיגון ולאחר הספיגה מגישים לצד הירקות.
פיש אנד צ'יפס של ג'קי אזולאי
פיש אנד צ'יפס של ג'קי אזולאי

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות