סינייה שערות קדאיף עם בשר אונטריב מפורק וטחינה של ג'קי אזולאי

מאפה מיוחד של כנאפה עם בשר- מתוך התוכנית "פשוט ג'קי" פרק 2

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים לתבנית כנאפה:
1 ק״ג בשר אונטריב
250 גרם שערות קדאיף
1 שקית שעועית אדומה
1 פלפל אנגלי
עלי דפנה
מעט שמן זית
מעט בהרט
מעט כמון
טחינה גולמית
קורט מלח
מעט פלפל
סינייה שערות קדאיף עם בשר אונטריב מפורק וטחינה של ג'קי אזולאי
סינייה שערות קדאיף עם בשר אונטריב מפורק וטחינה של ג'קי אזולאי
אופן הכנה
הכנת הבשר המפורק:
1 מכניסים את הבשר לסיר עם מים, עלי דפנה ופלפל אנגלי, מרתיחים ומכסים.
2 מבשלים על להבה בינונית למשך 3 שעות עד שהבשר מתרכך.
3 אחרי שהנתח הצטנן מעט,-מפרקים את הבשר עם מזלג עד לקבלת חוטים קטנים.
הכנת הכנאפה:
1 משמנים מעט את שערות הקדאיף.
2 משמנים תבנית כנאפה אישית ומשטחים חצי מכמות שערות הקדאיף בתחתית.
3 מוסיפים שעועית אדומה לתערובת הבשר המפורק.
4 מתבלים במלח, פלפל, בהרט וכמון.
5 משטחים את התערובת מעל הקדאיף, ומעליו סוגרים עם יתרת שיערות הקדאיף את התערובת מלמעלה.
6 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך כ- 20 דקות, עד להזהבה.
7 ניתן להגיש עם טחינה.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות