המבורגר אמריקאי מושחת של גל זהבי

ג'קי אזולאי מארחת את גל זהבי ויחד הם מכינים בורגר אמריקאי מושחת עם חמאת בוטנים וריבת בצל, צ׳יפס וטבעות בצל בטמפורה. מתוך "פשוט ג'קי" פרק 2

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
בשרי

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר 🍺

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים ל-4 המבורגרים:
להמבורגרים:
1 ק״ג בשר בקר טחון טרי (25 אחוז שומן)
4 לחמניות המבורגר בריוש פרווה
1 בצל סגול גדול
1 חסה לאליק
1 מלפפונים בחומץ
2 עגבניות גדולות
לתוספות מעל:
1 חמאת בוטנים עם שברי בוטנים
ריבת בצל
לטמפורה ולטבעות בצל:
2 בצל לבן גדול
1.5 קמח לבן לבלילה
1 כוס קמח לבן לציפוי
1 ביצה
1 כף שום גבישי / אבקת שום
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית אבקת אפייה
1.5 כוס סודה / מים קרים
רטבים:
רוטב סריראצ׳ה
קטשופ / רוטב ברביקיו
מיונז איכותי
טבסקו מעושן
לטיגון ותיבול:
שמן
מלח דק
פלפל שחור
בורגר אמריקאי מושחת של ג'קי אזולאי
בורגר אמריקאי מושחת של ג'קי אזולאי
אופן הכנה
1 מתבלים את הבשר במלח ופלפל שחור.
2 מייצבים את הבשר המתובל להמבורגרים במשקל של 250 גרם לקציצה ברינג במקרר- למשך שעתיים לפחות.
3 פורסים בעזרת מנדולינה את הבצל הסגול, העגבניה והמלפפונים החמוצים. שוטפים ומפרידים את החסה.
4 צורבים את הלחמניה על גבי מחבת פסים.
5 צורבים את ההמבורגר עד לדרגת מדיום (או לדרגת העשיה המועדפת).
טבעות הבצל:
1 פורסים את הבצל לטבעות.
2 מערבבים את חומרי הטמפורה, טובלים בתערובת את טבעות הבצל, מצפים היטב.
3 מטגנים את טבעות הבצל בשמן עמוק, אפשר גם להוסיף להם צ'יפס
להגשה:
1 בונים את ההמבורגר: מניחים רטבים, טבעות בצל, ירקות, חמאת בוטנים, ירקות וריבת בצל ומגישים לצד צ'יפס וטבעות בצל עם טמפורה.

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר!

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות