פסטה עם כדורי בשר של אבי ביטון

מתכון לפסטה איטלקית עם כדורי בשר עם טריק שגם אתם יכולים להכין בבית, לעצום את העיניים, לטעום ולהרגיש איטליה. מתוך התוכנית “פשוט לבשל”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לקציצות הבשר:
1 בצל לבן
עלי פטרוזיליה ללא הגבעול
מעט עלי בזילקום
שן שום
1 יחידה של קבנוס פרוסה לחתיכות
פלפל שחור
מלח
600 גרם בשר טחון
פסטה
לרוטב:
4 כפות שמן זית
3 שיני שום
1 יחידה מחית עגבניות
פסטה עם כדורי בשר של אבי ביטון
פסטה עם כדורי בשר של אבי ביטון
אופן הכנה
1 מעבד מזון טוחנים בצל, פטרוזיליה, בזילקום, שום, קבנוס, מלח ופלפל.
2 מוסיפים למעבד המזון את הבשר הטחון ומערבבים עוד קצת.
3 מניחים את התערובת בקערה ומכינים קציצות/ כדורי בשר.
4 במחבת שמים שמן זית, מוסיפים שום כתוש ומחית עגבניות ומחממים מעט.
5 מניחים את הקציצות ברוטב לפני שהוא מבעבע.
6 מבשלים את הקציצות כעשרים דקות.
7 מבשלים את הפסטה מעט פחות זמן מהוראות היצרן בתוספת מעט מלח.
8 מוסיפים לתערובת הקציצות כוס ממי הבישול של הפסטה.
9 מוסיפים את הפסטה לתערובת הקציצות ומערבבים ומבשלים עוד כדקה.
10 מוסיפים למעלה עלי בזילקום ומגישים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות