ביסקוויטים של לאון אלקלעי

לאון אלקלאי מציג ביסקוויטים שאמנם לא נראים טוב אבל לא תוכלו להפסיק לאכול אותם.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

100 גרם אגוזי לוז שלמים (עדיף קלופים)
3 חלבונים גדולים
80 גרם סוכר
קורט מלח
אופן הכנה
1 קולים את האגוזים בתנור בחום של 170 מעלות במשך 10 דקות
2 מגלגלים את האגוזים בתוך מגבת מטבח ונפטרים מהקליפה
3 מצננים וטוחנים גס
4 במיקסר מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה
5 מוסיפים את הסוכר וקורט מלח וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף מבריק ויציב
6 מקפלים את האגוזים פנימה בשני שלבים עד להטמעתם בקצף החלבון
7 מדליקים תנור ל- 150 מעלות
8 משמנים תבנית בחמאה מומסת ובעזרת כפית מניחים ערמות תערובת קטנות על נייר אפיה במרחק 2 ס״מ אחת מהשנייה
9 אופים כ- 50 דקות עד להזהבה ו – 10 דקות נוספות עם דלת התנור פתוחה, סך הכל שעה
10 מצננים היטב על גבי רשת קירור ולאחר מכן מעבירים לכלי אטום, על מנת שהמכוערים לא יספגו לחות

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות