תבשיל בשר אירי – אייריש סטו

Irish Stew הוא תבשיל אירי מסורתי של בשר טלה ותפוחי אדמה

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעתיים
כשרות
בשרי

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר ?

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 ק"ג בשר טלה
1/2 ק"ג בצל
1 ק"ג תפוחי אדמה
2 גזרים גדולים קלופים וחתוכים גס
מלח ופלפל
2 גבעולי קורנית (טימין)
1 כף פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה
1 פורסים את הבשר לפרוסות בעובי 1 ס"מ לערך. קולפים את הבצלים, הגזר ותפוחי האדמה וחותכים גס
2 מערבבים את הירקות ומסדרים בשכבה בתחתית סיר רחב ושטוח או מחבת גדולה ועמוקה עם מכסה. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל. מסדרים את פרוסות הבשר על פני הירקות ומתבלים היטב. מסדרים את פרוסות הירקות שנותרו בשכבה מעל הבשר ומתבלים
3 מניחים למעלה את גבעולי הקורנית. יוצקים לסיר 1 כוס מים, מניחים על להבה גבוהה ומבשלים כ-10 דקות, עד שהמים מבעבעים. מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה וחצי. יש לנענע מדי פעם את הסיר ולוודא שיש בו מספיק נוזלים
4 לפני ההגשה, מפזרים את הפטרוזיליה על התבשיל. רצוי להגיש מתוך סיר הבישול

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות