מתכון לפורי הודי – לחם הודי

מוכנים למתכון ההודי המושלם ביותר? אז קבלו אותו – פורי הודי , לחם הודי טעים ומושלם שכל אחד יכול להכין בבית בקלות. ממליצים למלא את הפורי בצ'אנה מאסלה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

פורי הודי
1 כוס סולת
מלח
10 כפות מים
שמן לטיגון
1/8 כפית סודה לשתייה
1 כף קמח
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה סולת, סודה לשתייה ומלח וכף שמן . מוסיפים כף קמח ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
2 מתחילים ללוש להוסיף מים -כל פעם קצת, עד שנספג
3 לשים עד לקבלת בצק מעט קשה אבל גמיש. עוטפים בניילון נצמד ומניחים בצד ל-30 דקות.
4 לשים עוד קצת ומחלקים לעיגולים קטנים.
5 מחממים שמן עמוק בסיר
6 זורקים את העיגולי הבצק שהכנו לשמן החם
7 מחכים לרגע שהם צפים ומתנפחים, מומלץ לסובב אותם כך שיזהיבו משני הצדדים.
8 מעבירים למסננת
9 מומלץ למלא את הבצק אחרי שמוכן בצ'אנה מסאלה , גרגירי חומוס הודיים

למתכון המלא לצ'אנה מאסלה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות