דג הודי ביוגורט, שום וג'ינג'ר של מיכל אנסקי ועומר מילר

מיכל אנסקי ועומר מילר מציגים מתכון לדג הודי שכדאי לנסות. מתוך התוכנית: "הכי טרי שיש"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 דג דניס, חרוץ עד העצמות משני צידיו
2 גביעי יוגורט
תבלינים: כורכום, אבקת צ’ילי טחונה, קצח, מלח
1 שורש ג’ינג’ר טרי
5 – 4 שיני שום
2 לימונים
מעט שמן זית
1 כפית קמח חומוס
עלי כוסברה טרייה
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה כורכום, אבקת צ’ילי ומלח.
2 טוחנים ביחד ג’ינג’ר ושום עד לקבלת משחה.
3 מכניסים את תערובת התבלינים וחלק מהמשחה לחריצי הדג.
4 סוחטים עליו לימון ומזלפים שמן זית ונותנים לו לנוח עד שמכינים את משרת היוגורט.
5 מערבבים בקערה נפרדת: יוגורט עם כורכום, אבקת צ’ילי מעט קצח ומוסיפים את שארית ממרח הג’ינג’ר והשום.
6 סוחטים לימון, מוסיפים כוסברה וכפית קמח חומוס.
7 מושחים את הדג בתערובת השניה משני צידיו ושמים בתבנית אפיה מרופדת בנייר כסף.
8 אופים, ללא כיסוי כשהדג גלוי, בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות. מגישים עם אורז מאודה.
דג הודי ביוגורט, שום וג'ינג'ר של מיכל אנסקי ועומר מילר
דג הודי ביוגורט, שום וג'ינג'ר של מיכל אנסקי ועומר מילר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: