מגש פינוקים ליום העצמאות במעשנה נינג'ה
יום העצמאות מעבר לפינה ואתם תארחו את כוווולם במרפסת שלכם. בגריל חיצוני ומעשנה יש ים של מקום לשפע של פינוקים! עכשיו רק נשאר להזמין את האורחים

זמן הכנה
15 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
חצי קילו פרגיות חתוכות לחצי (לאורך) ומשופדות על שיפוד עץ (תיבול – מעט שמן, מלח, פלפל, פפריקה, שום גבישי, קמצוץ כמון וכורוכום)
3 סטייקים אנטריקוט טריים בעובי של 2-2.5 ס״מ (עבים יחסים לשמירה על עסיסיות)
נקניקיות בשר איכותיות
קבבונים (בשר טחון עם בצל קצוץ, פטרוזיליה ותבלינים)
תירסים חצויים לשניים מרוחים במעט שמן
אספרגוס מרוחים במעט שמן גם כן
אופן הכנה
1 מסדרים את הבשר בגריל מעשנה של נינג׳ה, מדליקים על מצב גריל ולוחצים על כפתור העישון, מוסיפים פלט למגירת הפלט (אנחנו בחרנו בפלט בטעמי עישון חזק), מכוונים למצב חום hi למשך 10-15 דק (תלוי ברמת העשייה המועדפת עליכם) ומפעילים, המכשיר יחל בפעולת הצתה ובזמן הזה יכנס פנימה הרבה עשן כחלק מפעולת העישון, בתום פעולה זו יחל הזמן להיספר לאחור, כשבמחציתו יצפצף כדי להזכיר להפוך את הבשר. אם אתם אוהבים רמת עשייה שונה למרכיבים השונים כמובן שאפשר להוציא מה שרוצים מוקדם יותר כמו למשל את האספרגוס ולהוסיף בזמן שנותר עוד נגלה.
2 בתום הזמן וכאשר הסטייקים מוכנים, מומלץ להשאיר אותם למנוחה של כ- 5-10 דק לפני הפריסה.
3 מעבירים הכל לצלחת הגשה יפה וברוח עצמאות, ומגישים. בתאבון וחג עצמאות שמח.