עוגת גלידה של איה תמם

איך מכינים עוגת גלידה מטפטפת? איה תלמד אתכם איך להכין עוגה מעוצבת וטעימה כל כך! עוגה שהיא מתנה מקורית – המדריך לקישוט עוגה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 עוגות קוטר 18 אפויות
750 מ”ג שמנת מתוקה
3 כפות סוכר
3 כפות אינסטנט פודינג
200 גרם שוקולד לבן
צבע מאכל ג’ל וורוד
צבע מאכל לשוקולד כחול
גביע גלידה
כדור שוקולד גדול
סוכריות צבעוניות
בצק סוכר צהוב, חום ולבן
אבקת איבוק זהב
אופן הכנה
1 מקציפים את השמנת מעט ומוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה.
2 ממשיכים להקציף ולבסוף מוסיפים את האינסטנט פודינג ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
3 מוסיפים צבע מאכל וורוד.
4 את העוגות חוצים באמצע, מורחים שכבת קרם נדיבה וסוגרים. מורחים מעל אחת העוגות קרם ומניחים את העוגה השנייה מעליה.
5 מוסיפים כמות נכבדת של קרם מעל ומתחילים להניע את הקרם ימינה ושמאלה, עד שכל החלק העליון מכוסה ומתחילים למלא שכבה נדיבה את כל החלק ההיקפי.
6 בעזרת קלף מתחילים להוריד את שאריות הקרם ולהחליק את העוגה.
7 כאשר העוגה חלקה מורחים בקצה הקלף צבע ג’ל וורוד ויוצרים מריחות צבע על הקרם.
8 מכניסים את השוקולד הלבן לתוך שקית הזילוף. את השקית מכניסים לתוך כלי עם מים חמימים עד שהשוקולד נמס לחלוטין. מוסיפים לתוך השקית את צבע השוקולד ולוחצים על השקית ביד על מנת להביא את השוקולד לצבע אחיד.
9 גוזרים את קצה השקית, מתחילים לזלף מסביב לחלק העליון של העוגה ויוצרים את הנזילות. נותנים לחיצות על שקית הזילוף, מוציאים את השוקולד לפי הצורך ונעים על החלק ההיקפי של העוגה. כשמסיימים מורחים את יתרת השוקולד מעל. חשוב לשמור חלק מהשוקולד שיכסה את כדור הגלידה.
10 לוקחים את כדור השוקולד הגדול ומניחים במרכז העוגה. מכסים את כולו בשוקולד ומניחים עליו את גביע הגלידה.
11 לסיום לוקחים סוכריות צבעוניות, מצמידים לחלק התחתון של הדופן ומפזרים מעל עוד סוכריות.
עוגת גלידה של איה תמם
עוגת גלידה של איה תמם

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות