עוגת גבינה קסטה קרה

מרענן ומתוק מתכון לעוגת גבינה קסטה קרה – רגע לפני שהקיץ נגמר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית 24/22 קפיצית
4 אריזות ביסקוויטים שחורים לקסטה
2 שמנת מתוקה להקצפה
1 אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס סוכר
150 גרם שוקולד לבן מומס בטמפרטורת החדר
2 יחידות גבינה לבנה (500 גרם)
לתערובת השוקולד:
2 שמנת מתוקה להקצפה
1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
2 יחידות גבינה לבנה (500 גרם)
150 גרם שוקולד מריר מומס בטמפרטורת החדר
2 כוסות פירורי ביסקוויטים שחורים
עוגת גבינה קסטה קרה
צלמת: נופר בוגנים, סטילינג: קטי כהן

אופן הכנה

אופן הכנה
אופן ההכנה:
1 מקציפים את האינסטנט פודינג וניל עם 2 יחידות שמנת מתוקה וסוכר עד לקבלת לקצף יציב.
2 מוסיפים לתערובת המוקצפת את השוקולד הלבן ואת – 500 גרם גבינה ומקציפים למשך כ- 2 דקות עד לאיחוד התערובות.
3 מניחים את התערובות על הביסקוויטים ומכסים אותם מלמעלה בביסקוויטים (מייצרים קסטות) – שומרים כוס אחת מתוך התערובת להמשך המתכון.
4 מכניסים את הקסטות למקפיא להתייצבות (כ – 4 שעות).
5 מרפדים את דפנות התבנית בנייר אפיה.
6 טובלים ביסקוויטים בחלב קר ומניחים בתחתית התבנית.
7 מעל הביסקוויטים מורחים את התערובת הלבנה שנותרה.
8 לאחר מכן מניחים בעמידה את הקסטות צמוד לדפנות התבנית, מכסים את התבנית עם נייר כסף ומכניסים להקפאה.
9 מכינים תערובת שוקולד מריר: מקציפים 2 יחידות שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג בטעם שוקולד.
10 מוסיפים לתערובת את השוקולד המריר והגבינה ומקציפים למשך כ- 2 דקות עד לאיחוד התערובות.
11 מוסיפים 2 כוס פירורי ביסקוויטים שחורים לתערובת השוקולד ומערבבים עד לאיחוד.
12 את התערובת השוקולדית שמים במרכז העוגה.
13 מכסים בנייר כסף ומקפיאים כ – 8 שעות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות