חרוסת הונגרית

מתכון לחרוסת הונגרית, השונה בה הוא שבנוסף לתפוחים ואגוזים, יש בה גם בננות ותבלינים מפתיעים. גוונו בחרוסת הונגרית בליל הסדר השנה

זמן הכנה
10דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דק'
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס אגוזי מלך
3 בננות
5 תפוחי עץ
1/4 כוס יין אדום
3 כפות סוכר
קורט ג'ינג'ר טחון
1/2 כפית קינמון
מיץ לימון
אופן הכנה
1 את כל המרכיבים מגרדים בפופייה עבה
2 את האגוזים קוצצים דק ומערבבים הכל בקערה
3 כדי שהחרוסת לא תשחיר יש לסחוט מעליה לימון, ובאופן כללי כדאי להכין סמוך להגשה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות