מרק חרירה עם נקניקיות חריפות של ג'קי אזולאי

יש שיגידו שהכנת מרק חרירה “כמו שצריך”, היא חותמת למרוקאי אמיתי. אנחנו נחשוב שאתם פשוט תלמידים מעולים. מרק חרירה שהוא ארוחה שלמה בפני עצמה מתוך “אצל ג’קי”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 כפות שמן “קנולה”
2 בצלים קצוצים
1 קופסת עגבניות מרוסקות או 3 עגבניות טריות קצוצות דק
1 כף כורכום
0.5 כף כמון
0.5 כף שטוחה פלפל שחור טחון
1 כף מלח
1.5 כוס עדשים חומות/ירוקות (מושרות ולא מבושלות)
800 גרם גרגירי חומוס מבושלים
1 צרור פטרוזיליה קצוץ גס
1 צרור כוסברה קצוץ גס
1.5 ליטר מים
1.5 חבילת אטריות דקות
להסמכה – כף קמח מעורבבת במים
להגשה
2 כפות שמן זית
1 חבילת נקניקיות מרגז חריפות מבשר בקר
2 לימונים טריים סחוטים
אופן הכנה
למרק
1 בסיר גבוה, מטגנים בשמן את הבצלים עד להזהבה
2 מוסיפים עגבניות מרוסקות ואת התבלינים ופותחים אותם בשמן, תוך כדי ערבוב, 2-3 דקות.
3 מוסיפים את הקטניות (עדשים וחומוס) ואת הירוקים (פטרוזיליה וכוסברה) ומערבבים.
4 מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה-בינונית במשך חצי שעה
5 בסיום הבישול, מוסיפים את האטריות למרק ומבשלים במשך 5 ד’ נוספות.
6 במקביל, מטגנים במחבת, עם שמן זית, את הנקניקיות עד שמוכנים.
7 מגישים את המרק עם פרוסות הנקניקיות מעל ושפריץ לימון סחוט טרי.
8 מוסיפים את הקמח המעורבב במים (מערבבים כדי שלא ייווצרו גושים) כדי להסמיך את המרק.
מרק חרירה עם נקניקיות חריפות של ג'קי אזולאי
מרק חרירה עם נקניקיות חריפות של ג'קי אזולאי

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות