דג מרוקאי – חריימה בורי של אבי ביטון

איך מכינים בקלות דג מרוקאי או חריימה בורי של אבי ביטון? מתכון מושלם לחריימה מעולה וטעים כל כך שמתאים לכל ארוחה. מתוך "סופר שף"

דג מרוקאי חריימה של אבי ביטון

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

דג מרוקאי חריימה
2 דגי בורי חתוך ל -3
10 שיני שום
2 עגבניות
1 גזר
פלפל ירוק (לא חריף)
לימון
רסק עגבניות
צרור כוסברה
1 פלפל צ’ילי חריף בלי גרעינים
1/2 כוס שמן קנולה
3 כוסות מים
דג מרוקאי חריימה של אבי ביטון
דג מרוקאי חריימה של אבי ביטון

אופן הכנה

אופן הכנה
דג מרוקאי חריימה
1 לקצוץ את הצ’ילי החריף והכוסברה.
2 לחתוך את העגבניות לרבעים.
3 לקלף את הגזר לפרוס דק.
4 לחתוך את הלימון לפרוסות.
5 לטגן את כל הירקות בשמן על אש בינונית.
6 להוסיף רסק עגבניות ותבלינים ולהמשיך לטגן למשך כ- 2 דקות.
7 מוסיפים את הרוטב ומבשלים מספר דקות נוספות.
8 להוסיף את הדגים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות