כיצד לשמור על נענע ועשבי תיבול טריים ורעננים?

טריק קטן של מסעדות כדי לשמור על הנענע טרייה וירוקה למשך כמה שבועות

אין כמו כוס תה עם נענע על הבוקר או סלט רענן עם המון נענע בתוכו וכמה זה מאכזב לגלות במקרר, בדיוק כשאת מתה לנענע טריה, את הירק שקנית רק אתמול בסופר, נבול ושחור.
באופן כללי, מרגע הקטיפה שלה, יש לנענע בערך יום אחד עד שהיא מתחילה להשחיר ולא ניתנת לשימוש. בדיוק בשביל זה, הנה לכם טריק קטן של מסעדות כדי לשמור עליה טריה וירוקה אפילו למשך מספר שבועות:

מרפדים תחתית של קופסה בנייר סופג לח שהרטבתם במים ואז סחטתם אבל בכמה שכבות. לאחר מכן גוזרים את עלי הנענע הטריים לחתיכות שמתאימות לכם ומכניסים אותם לקופסא.
מכסים בעוד כמה שכבות של נייר סופג לח וסוגרים עם מכסה.
מכניסים למקרר, הנענע נשמרת טרייה למספר שבועות ומוכנה לתבשיל שלכם בכל רגע נתון. ניתן לאחסן כך כל ירק אחר שאתם רוצים כגון פטרוזליה, חסה ,בזיליקום וכוסברה אבל חשוב לא לאחסן את הנענע עם שום ירק או עשב תבלין אחר כי הנענע רגישה מאד ולכן היא צריכה קופסא משלה. את שאר הירקות תוכלו לאחסן באותה הקופסה.

זהו , מקווה שתהנו מנענע רעננה וירוקה שתשמר לך למספר שבועות במקרר ותהיה זמינה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות