סלט פטריות חם – קליל ומהיר להכנה
סלט פטריות טריות מוקפצות עם פרוסות קישוא
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3-4 קישואים פרוסים בינוני
300 גרם פטריות שמפיניו
כף שמן
2 כפות פרורי לחם
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה
1 מחממים מחבת טפלון עם כף שמן ומטגנים את פרוסות הקישוא כדקה וחצי מכל צד
2 מוסיפים את הפטריות וממשיכים בטיגון על אש גבוהה למשך 2-3 דקות נוספות, עד שהפטריות משחימות מעט
3 מוסיפים פירורי לחם, רוזמרין, מלח ופלפל ומערבבים בעדינות – אנחנו לא רוצים לשבור את הקישואים
4 לאחר שהקישואים רכים, מורידים מהאש, מעבירים קערה ומגישים חם או בטמפרטורת החדר