סופלה גבינה חם של מיקי שמו

איך מכינים סופלה גבינה חם? מיקי שמו מסביר איך להכין סופלה גבינות טעים ומדהים במתכון פשוט להכנה מתוך "מיקי שמו אופה מהלב"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לציפוי הספלים:
25 גרם חמאה מומסת
50 גרם פיקורינו מגוררת (1/2 כוס)
לבסיס הבשמל:
30 גרם חמאה
30 גרם קמח
150מ”ל חלב
קורט אגוז מוסקט מגורר
קורט מלח
קורט פלפל שחור
4 חלמונים
100 גרם גבינת פיקורינו מגוררת (כוס)
100 גרם גבינת ריקוטה פרסקה (כוס)
לקציפת החלבונים:
5 חלבונים
אופן הכנה
1 מברישים את הספלים בחמאה המומסת ומפזרים מגבינת הפיקורינו המגוררת על הדפנות הפנימיות של הספלים.
בסיס הבשמל:
1 ממיסים את החמאה בסיר בינוני, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
2 מוסיפים את החלב הקר ומערבבים במהירות בעזרת מטרפה, עד שהתערובת חלקה וללא גושים.
3 מוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים תוך כדי בישול, עד להסמכה. מצננים.
קציפת החלבונים:
1 מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת הבשמל.
2 מקפלים פנימה את הפיקורינו המגוררת, עד לפיזורה בתערובת.
3 מעבירים את המסה לספלים, מעטרים במעט פיקורינו מגוררת ואופים כ- 12-15 דקות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.
סופלה גבינה חם של מיקי שמו
סופלה גבינה חם של מיקי שמו

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: