קבב חם על רוטב קר של שאול בן אדרת

מנה ארץ ישראלית קלילה וטעימה של קבב מבשר טלה עם רוטב טחינה. מתכון ל-2 מנות מתוך התוכנית “ארוחת שבת”.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לתערובת הקבב:
1 ק”ג בשר טלה טחון
200 גרם שומן כבש טחון
1 צרור נענע קצוצה
100 גרם צנוברים
2 בצלים אדומים קצוצים
2 ביצים
לרוטב:
2 כפות טחינה
1 כף קטשופ
1 כף רוטב צ’ילי מתוק חריף
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/2 פלפלון אדום קצוץ
להגשה:
1 חציל
אופן הכנה
1 מערבבים מרכיבי הקבב ולשים היטב לתערובת אחידה.
2 מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
3 יוצרים קבבים מתערובת הבשר.
4 מטגנים את הקבבים על פלנצ’ה או שצולים אותם על הגריל.
5 הגשה: שורפים את חציל על האש וקולפים אותו.
6 קוצצים את בשר החציל השרוף ומניחים בצלחת הגשה.
7 מסדרים את הקבבים החמים ליד החציל הקלוי, יוצקים מעל את הרוטב הקר ומגישים.
קבב חם על רוטב קר של שאול בן אדרת
קבב חם על רוטב קר של שאול בן אדרת, צילום: יח"צ

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות