קציצות פרסה עם בשר

מתכון מושלם לקציצות פרסה עם בשר, טעימות וממכרות מאוד שלא תצליחו להפסיק לאכול

זמן הכנה
שעה ו-15 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה ו-30 דק'
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מרכיבים
1/2 קילו בשר טחון
3 כרישות
1 בצל קצוץ
3 שיני שום מגורדים
רבע קילו עוף טחון
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
פרורי לחם
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
1/2 כפית אבקת מרק עוף
3 פרוסות לחם
אופן הכנה
להכנת הפרסה
1 את הפרסה קוצצים דק דק (רק את החלק הלבן)
2 בסיר קטן עם מים מרתיחים את הכרישה
3 לאחר רתיחה ממשיכים לבשל כ-10 דק' נוספות
4 להוציא את הכרישה, לסנן ולסחוט את המים שנותרו בעדינות
להכנת התערובת
1 בקערה גדולה מוסיפים את הבשר הטחון ואת העוף הטחון
2 מוסיפים את הכרישה, הבצל הקצוץ ושיני השום
3 מוסיפים את צרור הפטרוזיליה הקצוצה
4 מרטיבים 3 פרוסות לחם, סוחטים וקוצצים ומוסיפים לקערה
5 מוסיפים כף שמן ומערבבים את כל התערובות
6 לתערובת מוסיפים את התבלינים
7 מוסיפים כף גדושה של פירורי לחם
8 מוסיפים ביצה וממשיכים לערבב
9 לאחר שערבבנו לתת לתערובת מנוחה של שעה במקרר
להכנת הקציצה
1 בצלחת טורפים ביצה
2 מכינים מהתערובת כדורים בגודל בינוני
3 במחבת מחממים שמן עד חצי גובה מהמחבת
4 את הכדורים שהכנו טובלים בביצה
5 מכניסים למחבת ומטגנים על אש בינונית
6 כאשר הקציצה מזהיבה, הופכים לצד השני
7 מניחים את הקציצות על נייר סופג
8 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות