חזרת של סבינה ולדמן

סבינה ולדמן מציגה מתכון פשוט וקל לחזרת שאתם חייבים להכין ולטעום בפסח הקרוב

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים לצנצנת חזרת בינונית
1 סלק מבשול ומקורר
1 שורש חזרת ( כ – 200 גרם)
1 כף סוכר
3 כפות חומץ תפוחים או הדרים
אופן הכנה
1 מגרדים את הסלק (מומלץ להשתמש בכפפה חד פעמית).
2 מגרדים את שורש החזרת (זהירות אדים חריפים !)
3 מוסיפים את הסוכר והחומץ.
4 מערבבים הכל יחד ונותנים לתערובת לנוח לפחות שעתיים בקירור.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: