עוגיות שלג דובשניות של מיקי שמו

עוגיות דבש לאחר הצום ובכלל ליד הקפה . הכנתן דומה מאוד לעוגיות ה”שוקולד המושלגות”- נסדקות מאוד בגמר אפייתן..

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גר’ חמאה
1/2 כוס סוכר (100 גר’)
1/2 כוס סוכר דמררה (100 גר’)
1/2 כוס דבש (160 גר’)
2 ביצים “L”
4 כוסות קמח (560 גר’) קמח לחם
2 שקיות אבקת אפיה
קורט מלח
קורט קינמון
קישוט
1/2 כוס אבקת סוכר. (60 גר’ם)
אופן הכנה
מכינים את העוגה
1 מקציפים חצי כוס סוכר וביצים יחד
2 מוסיפים שמן בזרם דק ומיד לאחר מכן את המים
3 מערבבים את כל היבישים ביחד ומוסיפים לאט לאט לתוך המסה
4 אופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות ל40 – 45 דקות
מקשטים
1 מורחים מעל ממרח קינדר חלב וחותכים לקוביות שוות
2 מקשטים כל קוביה בצורה שונה: ורודה, עם סוכריות צבעוניות, עם נשיקות, עם קליק, עם זילוף לבן, מרשמלו וכו
עוגיות שלג דובשניות של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: