טראפלס שוקולד של איילת הירשמן עם טוויסט לחג – קינוח לראש השנה

טראפלס שוקולד של איילת הירשמן עם טוויסט לחג – קינוח לראש השנה

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

הציפוי:
1 כפיות קליפת לימון מגוררת
2/3 כוס סוכר
הטראפלס:
600 גרם שוקולד מריר
0.5 כפית קליפת לימון מגוררת
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
1/4 כוס דבש
1/4 כוס מיץ לימון
100 גרם חמאה רכה
אופן הכנה
הציפוי:
1 שמים את הסוכר ואת קליפת הלימון בבבלנדר ומעבדים, עד שהסוכר נטחן קצת ומתערבב היטב בקליפת הלימון.
2 מאחסנים במקרר עד לשלב הציפוי.
הטראפלס
1 שמים את השוקולד בקערה. שמים בסיר נפרד את קליפת הלימון ואת השמנת ומחממים על חום בינוני עד לרתיחה. יוצקים על השוקולד שבקערה ומערבבים עד שהשוקולד נמס ונוצרת משחה חלקה. שמים בסיר נפרד את הדבש ומיץ הלימון ומחממים מעל להבה נמוכה עד שהדבש מתחמם. יוצקים לתוך השוקולד ומערבבים, מוסיפים פנימה את החמאה הרכה עד שהיא נטמעת לגמרי.
1 מכסים ומאחסנים במקרר 4 שעות לפחות (עד לילה) עד לקבלת עיסה יציבה מאוד.
ההרכבה:
1 מרפדים קופסת אחסון בנייר אפיה. שמים את תערובת הסוכר לימון בקערה שתהיה נוחה לגלגול הטראפלס או מפזרים אותה על נייר אפיה.
2 מוציאים את עיסת השוקולד הקרה מהמקרר ומגלגלים במהירות, בין כפות הידיים, לכדורים בגודל שזיפים. אם במהלך העבודה העיסה מתחממת מדי, מחזירים אותה למקרר לייצוב מחדש, וממשיכים לעבוד רק כשהיא קרה. מסדרים בקופסה על נייר האפייה, סוגרים היטב ומאחסנים במקרר (עד שבוע, כאמור).
טראפלס שוקולד

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות