עוגת דבש ותפוחים קלה להכנה
מתכון פשוט מהיר לעוגת דבש עם תפוחים ב-10 דקות
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
עוגה
4 ביצים
שני שליש כוס שמן
חצי כוס סוכר חום
1 כפית קינמון
רבע כפית ציפורן טחון
1 כפית גרידת לימון
2 כפיות תמצית וניל
חצי כוס קפה נמס מומס
כוס ורבע דבש
2 כוסות קמח
חצי כוס שקדים טחונים
תערובת תפוחים
5 תפוחי עץ
חצי גרידת לימון
חצי כפית קינמון
2 כפות סוכר חום
2 כפות דבש
אופן הכנה
עוגה
1 מחממים מראש תנור על 180 מעלות.
2 מערבבים בקערה גדולה את הביצים ומוסיפים פנימה את הסוכר החום, הדבש, השמן, הקפה והתבלינים.
3 שומרים בצד 8 כפות מהתערובת ומעבירים את שאר התערובת לתבנית אפייה משומנת.
תערובת תפוחים
1 מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות גדולות.
2 בקערה מערבבים יחד את התפוחים עם הסוכר החום, הדבש, גרידת הלימון והקינמון.
3 מפזרים את תערובת התפוחים מעל העוגה ומעליה מפזרים את בלילת העוגה שנשמרה בצד.
4 מכניסים לתנור ואופים כ-40 דקות.
יצאה נורא דחוסה
האם משתמשים בקמח רגיל או טופח? האם לא צריך אבקת אפיה ?
האם משתמשים בקמח רגיל או טופח? האם לא צריך אבקת אפיה ?
ירון says:
קמח תופח
קמח תופח
rotem says:
עוגת תפוחים קלה
במתכון רשום פעמיים סוכר חום
פעם חצי כוס
ופעם 1 כוס
למה להתייחס?
במתכון רשום פעמיים סוכר חום פעם חצי כוס ופעם 1 כוס למה להתייחס?
לאה גלעד says:
תוקן. תודה
תוקן. תודה
rotem says: