המבורגר מבשר טחון – להכין בקלות בבית
אוהבים המבורגר? גם אנחנו! מתכון לקציצות המבורגר מושלמות מבשר טחון שמכינים בבית
מתכון ל-4 סועדים
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
להמבורגר
600 גרם בשר בקר טחון
1 כפית פלפל שחור גרוס או טחון
0.5 כפית מלח ים
1 כף שמן לטיגון
4 לחמניות המבורגר
אופן הכנה
ההמבורגר:
1 מניחים את הבשר בקערה גדולה. מוסיפים פלפל שחור גרוס (לגדולים) או טחון (לילדים) ומלח.
2 לשים בידיים במשך חמש דקות.
3 יוצרים המבורגרים בעזרת פורמה (למשל, קופסת טונה ריקה, פתוחה משני צדדיה ושטופה).
4 מכניסים את ההמבורגרים למקרר לחצי שעה עד שעתיים, על מנת שיהיו יציבים יותר.
5 מוציאים מהמקרר רבע שעה לפני ההכנה.
6 משמנים מחבת במעט שמן. מניחים את ההמבורגר ומטגנים שלוש דקות מצד אחד. הופכים, מטגנים דקה, מכסים וממשיכים לטגן למשך שתי דקות נוספות.