טורטיה ביתית רכה ומושלמת

מתכון קל ומהיר לטורטיה ביתית מושלמת ורכה, מתוך הבלוג נועה מתכונים קלים וטעימים

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דקות
כשרות
פרווה
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

טורטיה
כוס וחצי קמח
1/3 כוס שמן קנולה
3/4 כפית מלח
כוס מים חמים
אופן הכנה
טורטיה
1 במיקסר וו גיטרה או במעבד מזון ייעודי לבצק – שמים את כל המצרים יחד ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
2 ממתינים ממש מעט שהבצק מעט יתקרר (ולא יספוג המון קמח ויהפוך לקשה).
3 לשים ידנית ממש קצת על משטח מקומח עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.
4 חותכים את הבצק ל9 חלקים שווים, מכדררים לכדורים קטנים, ונותנים להם לנוח עם מגבת מעל כ15 דקות.
5 לאחר מכן על משטח מקומח מרדדים את כדורי הבצק לעיגולים ומטגנים על אש בינונית עם מעט מעט שמן קנולה (לא חובה).
6 ברגע שהטורטיות מוכנות מכסים אותן במגבת (מקפלים מגבת ל2 ובאמצע שמים את הטורטיות). *הכיסוי במגבת הוא מה שהופך את הטורטיות לרכות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות