סמבוסק פיצה משפחתי של קרן אגם
קרן אגם, גורו האפיה הביתית הפופולארית ובעלת הבלוג המצליח "נשואה למאפיה", חוזרת בעונה חדשה עם מתכונים ידידותיים שתמיד עובדים! הפעם קרן מכינה סמבוסק פיצה משפחתי מהיר מבצק פיצה מצונן
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 בצקים מצוננים לפיצה
1 כוס רוטב עגבניות לפיצה
200 גרם גבינה צהובה מגורדת (עדיפות לקשקבל)
100 גרם גבינת פטה עזים
1/2 סלסלת פטריות
¼ צרור אורגנו
שמן זית
1 חופן שומשום
מידות והמרות משקל באפייה>
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-200 מעלות .
2 במחבת מקפיצים פטריות בשמנ"ז, מוסיפים מעט מלח ומצננים.
3 מוציאים את בצק הפיצה מהמקרר ופורסים על התבנית.
4 מורחים רוטב פיצה על כל הבצק ומפזרים מעליו גבינות .
5 מפזרים את הפטריות שהקפצנו מראש, מתבלים במלח ופלפל.
6 מקשטים באורגנו ומעט שמן זית.
7 מניחים בצק פיצה מצונן נוסף מעל, מהדקים את הקצוות ומעבירים לתבנית אפיה.
8 מברישים עם מברשת את הבצק בביצה או במים ומפזרים מלא שומשום.
9 אופים כ-15-20 דקות עד להשחמה פורסים למשולשים וטורפים.
מים
בשביל מה נועדו 2 כוסות מים?
בשביל מה נועדו 2 כוסות מים?
ליזט says: