מתכון לפסטרמה ביתית שאתם חייבים לנסות של אפרת אנזל

תמיד שאלתם את עצמכם איך מכינים פסטרמה בבית? התשובה של אפרת אנזל ממש כאן למטה מתוך התכנית "קצת יותר בריא". הסנדוויץ' הבריא והמושלם לילד ולמבוגר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 פרפרי חזה עוף או פרפר חזה הודו, מחולק לשתי אונות
4 כפות דבש
4 כפות חרדל
1 כף פפריקה מתוקה
גיוונים: צ’ילי יבש גרוס / פפריקה מתוקה / לימון כבוש, או כל מה שאוהבים
4 לחמניות קלות
אופן הכנה
1 מערבבים היטב את מצרכי המרינדה בקערה.
2 מניחים את הבשר בתבנית. מורחים את הנתח במרינדה. עדיף לאפשר לבשר “לעמוד” עם המרינדה במקרר במשך כמה שעות, כדי שטעם התבלינים ייספג היטב. אם אין זמן – לא נורא.
3 מחממים תנור ל-200 מעלות.
4 העוף: צולים את הבשר במשך 15 דקות.
5 ההודו: מכסים את התבנית בנייר אלומיניום וצולים במשך 20 דקות. מסירים את המכסה וצולים 20 דקות נוספות. בודקים אם הבשר מוכן. במידה ולא, צולים 5-4 דקות נוספות. יש להקפיד לא לייבש את הנתחים.
6 הרכבת הכריך: פורסים פרוסות דקות של הפסטרמה, מורחים על גבי הלחמנייה חרדל ומיונז.
7 מוסיפים פרוסות עגבנייה ומלפפון חמוץ, ומגישים.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות

אולי יעניין אותך גם: