טבעות בצל תוצרת בית של עומר מילר ומיכל אנסקי
עומר ומיכל מציגים את התוספת המושלמת להמבורגר ולשניצל, טבעות בצל מטוגנות בבלילה, מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 בצלים לבנים גדולים
שמן לטיגון עמוק
לבלילה
2 ביצים
1 כוס בירה לבנה
1 כוס מי סודה
½1 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל לבן
1 כפית פפריקה מתוקה
אופן הכנה
1 פורסים את הבצלים לטבעות רחבות.
2 מערבבים את כל מרכיבי הבלילה לתערובת אחידה.
3 טובלים את טבעות הבצל בבלילה.
4 מטגנים אותן בשמן עמוק עד השחמה וסופגים בנייר סופג.