טבעות בצל תוצרת בית של עומר מילר ומיכל אנסקי

עומר ומיכל מציגים את התוספת המושלמת להמבורגר ולשניצל, טבעות בצל מטוגנות בבלילה, מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 בצלים לבנים גדולים
שמן לטיגון עמוק
לבלילה
2 ביצים
1 כוס בירה לבנה
1 כוס מי סודה
½1 כוסות קמח
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל לבן
1 כפית פפריקה מתוקה
אופן הכנה
1 פורסים את הבצלים לטבעות רחבות.
2 מערבבים את כל מרכיבי הבלילה לתערובת אחידה.
3 טובלים את טבעות הבצל בבלילה.
4 מטגנים אותן בשמן עמוק עד השחמה וסופגים בנייר סופג.
טבעות בצל תוצרת בית של עומר מילר ומיכל אנסקי
טבעות בצל תוצרת בית של עומר מילר ומיכל אנסקי

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות