מרשמלו אמיתי ביתי קל להכנה
מתכון למרשמלו ביתי, אמיתי לא כמו שקונים בשקית – אתם.ן חייבים לנסות את המתכון הזה. שדרגו את המטבח שלכם.ן עם מיקסר שף של קנווד

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה+12 שעות התייצבות
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
360 גרם מחית פרי שאוהבים (אפשר מים עם תמצית טעם)
35 גרם ג׳לטין דגים
350 גרם סוכר
250 גרם גלוקוזה או סירופ תירס
120 גרם מים
אופן הכנה
1 בקערת המיקסר של קנווד מערבבים יחד מחית וג׳לטין ונותנים לה להיתייצב כ10 דקות .
2 לאחר מכן בקלחת על האש בינונית מתחילים לחמם ל115-117 מעלות את הסוכר ,מים וגלוקוזה .
3 במקביל מתחילים לחמם את מסת הג׳לטין במיקסר על חום 4 ועל מצב ערבול 1.
4 לאחר שהסוכר הגיע לחום הרצוי נשפוך בזרם דק על מסת הג׳לטין ונקציף במהירות גובהה כ12 דקות .
5 נעביר לתבנית משומנת קלות בגודל 20*20 .
6 נפדר בתערובת של קורנפלור ואבקת סוכר ביחס של 1:1 וניתן לזה להיתייצב כ12 שעות בטמפ החדר .
7 לאחר מכן עם סכין משונת נחתוך ונערבב את כל החתיכות עם תערובת קורנפלור ואבקת סוכר .
