קרמבו תוצרת בית של אביב משה – לא רק בחורף!
אביב משה מלמד אתכם להכין את הקרמבו המושלם לכל עונות השנה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
למרנג:
200 גרם סוכר
1 כף מים
200 גרם חלבון
לביסקוויט:
100 גרם סוכר
200 גרם חמאה
100 גרם קמח
1 כף קקאו
1 קורט מלח
לציפוי:
1 שוקולד מריר למהמסה
אופן הכנה
המרנג:
1 מכניסים לסיר את הסוכר והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות.
2 מקציפים את החלבונים במהירות בינונית ותוך כדי ההקצפה יוצקים פנימה באיטיות את הסירופ בעודו חם
3 ממשיכים להקציף כ-10 דקות במהירות גבוהה ושומרים בקירור
הביסקוויט:
1 מחברים את כל המרכיבים ביחד לבצק אחיד ושומרים בקירור
2 מרדדים את הבצק, קורצים עיגולים בגודל הרצוי
3 אופים כ – 10 דקות
4 מצננים
הרכבה:
1 מזלפים כמות קטנה מהמרנג על הביסקוויט
2 מצפים בשוקולד מומס
3 שומרים בקירור
