קטשופ ביתי הכי קל להכנה שילדים אוהבים

למה לרכוש כשאפשר להכין בבית קטשופ שהילדים ישתגעו ממנו (ובלי הרבה סוכר!). מתכון של הבלוגרית האהובה רותם ליברזון

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דק'+יום במקרר
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 גרם רסק עגבניות
1/4 כוס דבש
1/4 כוס סוכר (עדיף חום)
1 כפית מלח
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית ציפורן טחון (אפשר גם יותר)
קורט אבקת שום
קורט צ’ילי טחון
קורט אבקת תיבול לסטייק או כמון
3/4 כוס חומץ תפוחים (או פחות מחצי כוס חומץ רגיל)
מים (בכמות שתביא למרקם הרצוי)
אופן הכנה
1 מניחים את כל החומרים בסיר ומביאים לרתיחה.
2 מבשלים תוך ערבוב כ – 5 דקות.
3 מסירים מהאש, מצננים ומתקנים תיבול.
טיפים והערות:
1 מצננים ומחכים יום – יומיים להתפתחות הטעם
2 יום למחרת הקטשופ יהיה הרבה יותר טעים
3 אפשר לטחון את התערובת בבלנדר למרקם שאתם אוהבים וכמובן להעביר לכלי אטום ולשמור במקרר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות