כנאפה ביתית מושלמת

לא יעזור כלום זה הקינוח המושלם, גבינת מוצרלה מתוקה נמתחת ושיערות כנאפה מתפצפצות בפה, פיסטוק קצוץ והמון מי סוכר

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

4 מנות
כוס מים
כוס סוכר
300 גרם קדאיף
120 גרם חמאה מומסת
רבע לימון עם הקליפה
3 כדורי מוצרלה גדולים
לסירופ סוכר:
1 כוס סוכר
1.5 כוסות מים
1 פרוסת לימון
בנוסף:
חמאה לשימון
פיסטוקים קצוצים לקישוט
זוג צלחות להכנת כנאפה על הכיריים
אופן הכנה
מכינים את הסירופ:
1 מכניסים לסיר את רכיבי הסירופ על אש בינונית ומבשלים 20 דקות. מסירים מהאש ומצננים
2 מערבבים בקערה קדאיף עם מים, לימון, סוכר וחמאה מומסת
3 משמנים את צלחות הכנאפה ומהדקים על אחת את תערובת הקדאיף, מפוררים מלמעלה חתיכות גסות של מוצרלה, ומכסים בשכבה נוספת של תערובת הקדאיף
4 מניחים על כיריים עם אש בינונית, כשהתחתית הופכת לזהובה וקריספים, מכסים בצלחת כנאפה השנייה, הופכים בזהירות ומניחים שוב על הכיריים את הצד השני
5 מסירים מהאש, בוזקים סירופ סוכר בנדיבות וטורפים, בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות