גלידת וניל עוגיות של נועה נבות

נועה נבות, בעלת הבלוג "לקינוח – אפייה ביתית" מביאה לנו גלידת וניל עוגיות מושלמת שתקרר אותנו בימי הקיץ החמים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

500 מ”ל שמנת מתוקה ( 2 מיכלים )
1 פחית חלב ממותק מרוכז ( 400 מ”ל )
16 עוגיות סנדוויץ’ ( אוריאו )
אופן הכנה
1 מכניסים את העוגיות לשקית ומרסקים אותן בעזרת מערוך לשברים (אפשר במעבד מזון, אבל צריך לשים לב לא לטחון אותן יותר מדי כי זה כיף להרגיש שברי עוגיות בגלידה ולא פירורים).
2 מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.
3 מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים כמה שניות עד לאיחוד.
4 מוסיפים את שברי העוגיות ומערבבים. יוצקים לכלי מתאים ( אני השתמשתי בקופסת פלסטיק ) ומקפיאים ל-4 שעות לפחות.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות