המבורגר אנטריקוט בלחמניות תוצרת בית של אודליה סויסה

אודליה סויסה מ”האח הגדול” עם מתכון להמבורגר משובח בלחמניות ביתיות שאפשר להכין בבית בקלות ולהרגיש כמו במסעדה.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
בשרי

מתכון שהולך טוב עם בירה לאגר 🍺

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המבורגר
1 המבורגר אנטריקוט
חסה
מלפפונים חמוצים
מיונז
קטשופ
שמן לטיגון
לחמניות
1 ק”ג קמח
2.5 כפיות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
1 כף מלח
2 כוסות מים
שמן
1 חלמון ביצה
שומשו
אופן הכנה
1 בקערה מערבבים את הקמח, השמרים היבשים, סוכר ומלח.
2 מוסיפים לחומרים היבשים את המים ולשים היטב עם הידיים.
3 מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ומביאים להתפחה ראשונה, מניחים בצד למשך כחצי שעה, לשים אותו שוב ומתפיחים פעם נוספת עד שהוא מכפיל את נפחו.
4 לאחר התפיחה מוסיפים מעט שמן לבצק ומערבבים, כך שנפחו יורד מעט.
5 מניחים נייר אפיה על גבי תבנית.
6 מציירים כדורים מהבצק ומניחים על גבי התבנית עם נייר האפיה ומועכים מעט.
7 מורחים את חלמון הביצה בעזרת מברשת על גבי הבצק ומפזרים מעט שומשום.
8 מכניסים לתנור על 180 מעלות ואופים כחצי שעה.
9 צולים את הבורגר על מחבת פסים, לא מוסיפים שמן.
10 פורסים את הירקות.
11 ממלאים כל לחמניה בבורגר, ירקות ורטבים לפי הטעם ומגישים לצד צ’יפס.
המבורגר בלחמניות תוצרת בית של אודליה סויסה
המבורגר בלחמניות תוצרת בית של אודליה סויסה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות