המבורגר אנטריקוט בלחמניות תוצרת בית של אודליה סויסה

אודליה סויסה מ”האח הגדול” עם מתכון להמבורגר משובח בלחמניות ביתיות שאפשר להכין בבית בקלות ולהרגיש כמו במסעדה.

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המבורגר
1 המבורגר אנטריקוט
חסה
מלפפונים חמוצים
מיונז
קטשופ
שמן לטיגון
לחמניות
1 ק”ג קמח
2.5 כפיות שמרים יבשים
4 כפות סוכר
1 כף מלח
2 כוסות מים
שמן
1 חלמון ביצה
שומשום

אופן הכנה

אופן הכנה
1 בקערה מערבבים את הקמח, השמרים היבשים, סוכר ומלח.
2 מוסיפים לחומרים היבשים את המים ולשים היטב עם הידיים.
3 מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ומביאים להתפחה ראשונה, מניחים בצד למשך כחצי שעה, לשים אותו שוב ומתפיחים פעם נוספת עד שהוא מכפיל את נפחו.
4 לאחר התפיחה מוסיפים מעט שמן לבצק ומערבבים, כך שנפחו יורד מעט.
5 מניחים נייר אפיה על גבי תבנית.
6 מציירים כדורים מהבצק ומניחים על גבי התבנית עם נייר האפיה ומועכים מעט.
7 מורחים את חלמון הביצה בעזרת מברשת על גבי הבצק ומפזרים מעט שומשום.
8 מכניסים לתנור על 180 מעלות ואופים כחצי שעה.
9 צולים את הבורגר על מחבת פסים, לא מוסיפים שמן.
10 פורסים את הירקות.
11 ממלאים כל לחמניה בבורגר, ירקות ורטבים לפי הטעם ומגישים לצד צ’יפס.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות