מאפה דייניש אישי כמו של קונדיטוריה

השילוב המושלם של שמרים וקרם פטיסייר תכינו בבית וכל השכונה תבוא לשאול מה זה הריח המדהים הזה

מערכת
31.05.2022
זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
45 דק'
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לבצק:
500 גרם בצל עלים קפוא (מופשר לפי הוראות יצרן)
לקרם פטיסייר:
1¼ כוס חלב
1 ביצה M
1/3 כוס סוכר
3 כפות קורנפלור
20 גרם חמאה
חופן צימוקים
חצי כפית תמצית וניל
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל180 מעלות
2 לוקחים 2 יריעות של בצק עלים, חותכים אותן ל-4 ריבועים שווים בגודלם ומסדרים על תבניות האפייה מרופדות
3 כל חלק מרדדים למלבן גדול בעובי 1/2 ס"מ, מורחים מחצית מכל מלית, מגלגלים לכרוכית וחותכים ל- 12 פרוסות
4 מניחים על נייר אפייה, מברישים בביצה טרופה, מתפיחים כחצי שעה ואופים בחום של 180 מעלות כחצי שעה

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות