מוסקה של חגית אלקבץ עם ג'קי אזולאי – אל תפספסו את הטעם הנפלא

איך מכינים מוסקה? חגית וג'קי מסבירות במתכון ברור ופשוט שלב שלב למוסקה חצילים ובשר עם רוטב עגבניות פיקנטי וטעים מתוך "אצל ג'קי"

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

מוסקה חצילים ובשר
2-3 חצילים בינוניים
1/2 ק”ג בשר בקר טחון
2 בצלים בינוניים
1/2 צרור פטרוזיליה
2 פרוסות לחם רטובות
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית ציפורן
1/2 כפית בהרט או ראס אל חנות
3 כפות שמן זית
רוטב עגבניות פיקנטי
1 קופסת עגבניות מרוסקות
3 כפות רכז עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף אורגנו יבש
1/2 כף כמון
3-4 כפות שמן
1 כף סוכר
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
לטיגון וציפוי המוסקה
שקית פרורי לחם
2 ביצים טרופות
1/4 כוס מים
מעט מלח
1 כף רכז עגבניות
כחצי ליטר שמן
מוסקה חצילים של חגית אלבץ צלם:עידן הרשקו סטיילין וארט: קרן ברק
מוסקה חצילים של חגית אלבץ
צלם:עידן הרשקו
סטייליג וארט: קרן ברק
אופן הכנה
1 פורסים את החצילים לפרוסות ברוחב 1 ס”מ.
2 מכניסים את החצילים לקערה עם מים וכפית מלח כ-15 דקות.
3 מסננים ומייבשים את החצילים.
4 בקערה מערבבים את הבשר הטחון עם הבצלים המגורדים, הפטרוזיליה הלחם ושאר התבלינים.
5 ממלאים חציל במילוי בשר לכל אורך החציל וסוגרים עם חציל נוסף כמו סנדוויץ’.
6 מצפים את החצילים קודם בפירורי לחם ואחר כך בתערובת הביצה ומטגנים בשמן 3-4 דקות מכל צד. אין צורך ״להספיג” את החציל מהשמן אחרי טיגון.
7 את החצילים המטוגנים מסדרים בתבנית פיירקס בשורות ומוצקים את הרוטב מעל.
8 מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות כ-45 דק.
9 מפזרים מעט כוסברה טרייה וקצוצה מעל.

אולי גם תאהבו:

מוסקה כרובית של צ'רלי פדידה

מתכון למוסקה ע"פ עומר מילר

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם