פרעצל ביתי קל להכנה של רונית טברון
כבר לא צריך לקנות במאפיה! מתכון פשוט, קל וטעים לפרעצל ביתי של רונית טברון. מומלץ להגיש לצד חמאה או חרדל.

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
@israel_food_channel #פרעצל ביתי #מתכוןקל ל#חורף שכיף לנשנש וקל להכין #מתכון של רונית תברון למטה🥨👌 בשיתוף AEG מרכיבים: 1 ורבע כוסות מים פושרים 1 כף שמרים יבשים 1 כף סוכר 30 גרם חמאה מומסת 4 כוסות קמח לבן 1 כף מחוקה של מלח אמבט מים: 6 כוסות מים כף מלח גס 3 כפות גודושת של סודה לשתיה חלמון ביצה מהול בכף מים מלח גס לזירה על הלחמניות אופן הכנה 1 בקערת מיקסר לערבב את השמרים הסוכר והמים לתערובת אחידה, להמתין כ 10 דקות עד לתסיסה 2 להוסיף את החמאה המומסת 3 להוסיף את הקמח והמלח 4 עם וו לישה ללוש במיקסר כ 10 דקות 5 לכסות את הקערה במגבת 6 לתת לבצק לנוח בקערה משומנת מכוסה כ 20 דקות 7 לחלק את הבצק ל 10 חתיכות שוות 8 לעצב לכדורים. לרדד לרצועות באורך 50 ס״מ 9 לעצב לצורת פרעצלים כפי שמודגם בסרטון 10 לחמם תנור ל 220 מעלות 11 להרתיח בסיר מים, לאחר רתיחה להוסיף לאט את הסודה לשתיה והמלח 12 . לטבול את הפרעצל אחד אחד ל כ 10 שניות להפוך בזהירות לצד השני לעוד 5 שניות 13 להוציא מהמים, להפטר מעודף נוזלים ובחזרה לנייר האפיה, למרוח בחלמון ביצה 14 לזרות מעל מעט מלח אטלנטי 15 לאפות כ 20 דקות או עד שהפרעצל מקבלים גוון שחום, להוציא מהתנור 16 להגיש עם חמאה או חרדל
♬ Aesthetic – Tollan Kim
פרצל
חסרים זמני התפחה!
למה למרוח בביצה אם מבשלים את הפרצל?
למה להוסיף מלח אם מוסיפים סודה לשתיה , זה יהיה מלוח ,רצוי
חסרים זמני התפחה! למה למרוח בביצה אם מבשלים את הפרצל? למה להוסיף מלח אם מוסיפים סודה לשתיה , זה יהיה מלוח ,רצוי
wiledson says: