חומוס תוצרת בית של שאול בן אדרת

כך תכינו בעצמכם את המתכון הישראלי האהוב ביותר: חומוס ביתי של שף שאול בן אדרת

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/2 ק”ג גרגירי חומוס
1 כף סודה לשתיה
מים לבישול
2 שיני שום
מיץ מלימון סחוט
1/4 כפית מלח
טחינה – 25% מכמות החומוס
תוספות לבחירתכם
אופן הכנה
1 משרים את גרגירי החומוס במים למשך כ -24 שעות, הוא אמור להיות מנופח.
2 לאחר ההשריה מבשלים את החומוס למשך כ – 4 שעות עם כף אחת של סודה לשתיה עד שהוא מתרכך.
3 מוסיפים שום, לימון, מלח וטחינה ומכניסים למעבד מזון יחד עם גרגירי החומוס המבושלים עד לקבלת המרקם הרצוי.

עקבו אחרי ערוץ האוכל

0 תגובות