דים סאם ביתיים במילוי עוף וירקות

דים סאם ביתי טעים וקל להכנה במילוי מושלם של עוף פטריות וירקות

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בנוני
זמן הכנה כולל
40 דק'
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בצק
1 ק"ג קמח לבן
כוס וחצי מים פושרים
מלית
1 ק"ג עוף טחון
6 פרחי ברוקולי קצוצים גס
4 גזרים מגוררים גס בפומפייה
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
2 קישואים מגוררים גס בפומפייה
2 גבעולי סלרי קצוץ ללא עלים
8 פטריות שיטאקי קצוצות
8 פטריות שמפיניון קצוצות
6 עלי כרוב קצוצים
2 כפיות ג'ינג'ר מגורר
2 כפות סוכר שטוחות
1 כפית קארי
1 כפית פלפל לבן
4 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן שומשום
2 כפות מלח שטוחות
אופן הכנה
בצק
1 מים את הקמח בקערת מיקסר עם וו לישה ומתחילים ללוש במהירות נמוכה.
2 מוסיפים מים בהדרגה עד שמתקבל בצק אחיד וקשה יחסית.
3 ממשיכים ללוש במהירות נמוכה עוד כ- 5 דקות.
4 בעזרת ניילון נצמד מכסים את הקערה ומניחים בצד כ-20 דקות.
מילוי
1 מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית.
2 מחלקים את הבצק לשישה חלקים שווים.
3 לוקחים חלק אחד מהבצק, מקמחים קלות את משטח העבודה ומרדדים אותו דק לעובי 2 מ"מ
4 קורצים מהבצק עיגולים בקוטר של כ-10 ס"מ באמצעות קורצן או כוס.
5 מניחים במרכז עיגול הבצק כפית מהמלית.
6 מרטיבים את שולי הבצק במעט מים בעזרת האצבע, ומקפלים את הבצק לשניים מעל המלית ומהדקים את הקצוות.
7 חוזרים על הפעולות עם שאר חלקי הבצק.
בישול
1 מרפדים את כלי האידוי בנייר אפייה מחורר ומניחים עליו את הדים סאם.
2 מרתיחים מים בסיר ומניחים מעליו את כלי האידוי. מכסים ומאדים במשך כ-10 דקות, עד שהדים סאם מוכנים.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות