ארטיק שוקולד ביתי

לא תאמינו כמה קל להכין בבית גלידת שוקולד ביתית מצופה שוקולד

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כוס חלב
מיכל שמנת להקצפה
חצי כוס סוכר
150 גרם שוקולד
1 גביע גבינה לבנה
3 גרם ג'לטין (כפית) + 15 גרם מים (כף אחת)
אגוזי מלך קצוצים
אופן הכנה
1 מערבבים את הג'לטין עם המים הקרים ומניחים בצד ל 10 דקות
2 מחממים סוכר וחלב בקערה שמתאימה למיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד 2 דקות
3 ממיסים בקערה עם החלב והסוכר המחוממים 100 גרם שוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין
4 מכניסים למיקסר שמנת ומקציפים, מוסיפים גבינה לבנה ואת תערובת השוקולד ומערבבים
5 מוסיפים את הג'לטין ומערבבים היטב
6 מכניסים את התערובת לשקית זילוף ויוצקים לתבניות ארטיק
7 מניחים מקל ארטיק בכל אחד מהארטיקים ומכניסים להקפאה לפריזר לפחות ל5 שעות, ועדיף ללילה
8 ממיסים 50 גרם שוקולד מריר ומערבבים אגוזים קצוצים, טובלים את הארטיקים ומחזירים להקפאה לעוד שעה
צילום: ליאור לאטי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות