טארט לב זוגי דולצ’ה קפה של מיקי שמו
טארט זוגי שיכבוש וירגש את בן או בת הזוג שלכם! בסיס שקדים, מילוי דובדבנים וזילופי מוס של שוקולד דולצ’ה, מסקרפונה וקפה
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לביסקוויט הרך והדובדבנים:
2 ביצים
40 גרם סוכר
60 גרם סוכר דמררה
1 כף דבש
20 גרם (2 כפות) אבקת קקאו
קורט מלח
3/4 כוס קמח
1 כף שקדים טחונים
100 גרם חמאה
50 גרם דובדבנים
לקרמו שוקולד דולצ’ה (להכין יום לפני):
100 מ”ל שמנת מתוקה
100 מ”ל שמנת מתוקה
2 חלמונים
20 גרם סוכר
150 גרם שוקולד דו’צ’ה
12 גרם מסת ג’לטין (2 גרם ג’לטין+ 10 מ”ל מים)
לקציפת מסקרפונה קפה:
190 מ”ל שמנת מתוקה
כפית נס קפה
180 גרם גבינת מסקרפונה
לקישוט:
ריבת דובדבנים
אופן הכנה
אופן ההכנה
1 מכינים ביסקוויט רך ודובדבנים: במיקסר מקציפים היטב את הביצים ושני סוגי הסוכר.
2 בקערה נפרדת מערבבים את כל החומרים היבשים ומקפלים אותם לתוך תערובת הביצים המוקצפת ולבסוף מוסיפים את החמאה המומסת.
3 מזלפים את המסה לתוך התבניות ואופים.
4 מכינים את הקרמו שוקולד דולצ’ה: בסיר קטן מחממים שמנת, חלב, חלמונים וסוכר עד להסמכה קלה, מוסיפים את מסת הג’לטין ושוקולד הדולצ’ה ומבלנדרים, מקררים למשך 3-4 שעות עד להתייצבות. חשוב: מכניסים את השוקולד דולצ’ה למד ליטר, מוזגים את הנוזלים החמים ומסת הג’לטין ומבלנדרים להומוגניות.
5 מכינים את הקציפת מסקרפונה קפה: מקציפים את הכל יחד למשך כ- 2 דקות עד להתייצבות.
6 מרכיבים ומגישים: מזלפים מהקרמו דולצ’ה 5-6 “טיפות” על גבי הלב האפוי.
7 מזלפים ביניהם עם צנתר חלק מקציפת המסקרפונה קפה
8 מזלפים מעט ריבת דובדבנים ביניהם ומגישים.